Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittymishakemus

Liittymässä? Tervetuloa, kunhan luet sivut läpi, jos et sitä jo tehnyt. Huomaamme kyllä, jos yrität huijata! Jos olet varma innostasi ja ajastasi, laita hakemus alla olevaan vieraskirjaan. Noudata hakemusta ja täytä se huolellisesti. Älä lisää siihen ylimääräisiä kohtia, äläkä jätä pakollisia kohtia täyttämättä. *-merkityt kohdat ovat pakollisia.

*Nettinimi: Nettinimesi

*Nimi: Hahmosi nimi. Mikäli kyseessä on oppilas, päättyy nimi sanaan -tassu, pennuilla päätteenä on -pentu. Tarkastathan ettei klaanissa ole jo samannimistä kissaa.

*Arvo: Pentu, soturioppilas vai parantajaoppilas. Muista tarkistaa onko parantajaoppilaan paikka vapaa.

*Sukupuoli: Naaras vai kolli.

*Klaani: Myrsky-, Varjo-, Joki- vai Tuuliklaani. Tarkista myös onko haluamassasi klaanissa tilaa.

*Ulkonäkö: Kuvaile hahmosi ulkonäköä vähintään viidellä kunnollisella virkkeellä. Esimerkiksiturkin väri ja paksuus, silmät, käpälät, häntä..

*Luonne: Kuvaile hahmosi luonnetta vähintään viidellä kunnollisella virkkeellä.

*Vahvuudet ja heikkoudet: Kerro hahmosi vahvuudet ja heikkoudet, molempia vähintään yksi. Suosittelen selvyyden vuoksi vanhaa kunnon plus-miinus-luetteloa.

+ vahvuus

- heikkous

Muuta: Tähän saat kertoa kaiken muun, mikä ei muualle sovi, kuten menneisyys ja sukulaiset. Voit kertoa lähisukulaiset (vanhemmat, sisarukset ja korkeintaan isovanhemmat mikäli haluat), mitään serkkuja ja kaimoja ei sitten luetella (koska niistä aiheutuu vatsahaavoja)!

Toiveet: Jos sinulla on toivomuksia esimerkiksi hahmosi mestarin tai tulevaisuuden suhteen, mainitse ne tässä. Pyrimme ottamaan toiveet mahdollisimman hyvin huomioon.

Kuva: Mikäli olet löytänyt laillisen kuvan, joka sopii hahmosi ulkonäköön, voit liittää tähän sen osoitteen. Laittomia kuvia ei hyväksytä! Hyviä kuvia löytyy ainakin Pixabaysta.

 

Huom! Mikäli tahdot hahmosi vanhempia/sisaruksia/ystäviä lisättävän, mainitsethan siitä hakemuksessa. 

Klaanien liittymistilanne

Myrskyklaaniin mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaana!

Varjoklaaniin mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaana!

Jokiklaaniin mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaana!

Tuuliklaaniin mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaana!

Liittymishakemus  [ Kirjoita ]

Nimi: Inka r

14.06.2018 18:09
Nettinimi: Inka r

Nimi: Ruostetassu

Arvo: Soturioppilas

Sukupuoli: Kol li

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Ruostehalla on suuri, ruumiinrakenteeltaan hieman linjakas ja lihaksikas kolli. Lisäksi vartalo on pitkä, ja takajalat ja etujalat toisiinsa verrattuna sopusuhtaiset. Soturin turkki on sileä, kiiltävä ja väriltään tumma ja punaruskea - siinä on tummia juovia niskasta hännänpäähän asti, joita ei huomaa ellei tiedä mitä etsiä. Tuolla on pitkä häntä, jossa karva on silkkisempää ja tuuheampaa. Hieman pyöreähkön pään muotoa korostavat kirkkaan keltaiset, keskikokoiset silmät.
Ruostehallan vahva leuka on valkea, kuten tuon muutama varvas vasemmassa etutassussaan. Vaaleita ovat myös kollin viiksikarvat, ja haaleat, pitkät kynnet.

Luonne: Ensivaikutelma Ruostehallasta on, tavallisessa kohtaamisessa, olit sitten varjoklaanilainen tai et, kohtelias ja täsmällinen. Kolli on loistava kuuntelija, mutta myös taitava manipuloija ja käännyttäjä - mielistelystä tuo ei pidä, mutta myöntää kyllä että on suvereeni siinäkin. Nimenomaan kaikki puhuminen ja siihen liittyvät asiat ovat Ruostehallan vahvuuksia.
Soturi on kunnianhimoinen persoona, kissa nauttii vallasta sekä siitä, että saa ottaa oikeuden tai ohjat omiin käsiinsä. Asioista huolehtiminen ja vastuun kantaminen ovat kollin mielipuuhia - tämä voi näkyä avuliaisuutena, vaikka muuten Ruostehalla onkin omaa etuansa tavoitteleva, melkein pahan kissan muottiin sopiva. Ystävällisen ulkomuotonsa alla sijaitsee siis useimmista kissoista välinpitämätön persoona.
Kuitenkin, soturilla on kyky rakastaa ja tuo voi kiintyä pitämiinsä kissoihin erittäinkin helposti. Muuten rauhallinen Ruostehalla ei suutu hirveän herkästi, mutta silloin kun niin käy, kollin on vaikea hallita vihaa kynsissään ja hampaissaan - tilanteen täyden hallinnan menettäminen voi myös järkyttää tuon "rautaisia" hermoja.
Kissa ei koskaan kieltäydy haasteesta, tai seikkailusta vaikka se rikkoisi soturilakia. Kuitenkin, kolli yrittäisi varmasti livistää jotenkin puhumalla rangaistuksesta, jos sellainen olisi edessä.
Tähtiklaaniin uskominen on Ruostehallalle vastenmielistä. Soturi tietää satumaisen klaanin olevan olemassa jossain kaukaisuudessa, mutta tuon mielestä Varjoklaanin ei kannattaisi kuunnella kuolleiden kissojen mielipiteitä ollenkaan.

Vahvuudet ja heikkoudet: 

+ hyvä taistelemaan, lähellä tai kaukana

+ nopea ajattelemaan ja juoksemaan

+/- Itsevarma, joskus liian

- ei kestävä juoksija

- pitää vedestä, mutta ei osaa uida

- huono metsästämään

- osaa kiipeillä, mutta ei hyvin

Muuta: Ruostehalla syntyi veljensä Ruskotassun kanssa Varjoklaanin edesmenneelle Salamanteripilkulle ja kokeneelle Hämyturkille.

Toiveet: Mestariksi Valkokaula, ja mahdollisimman suureen asemaan.

Kuva: -

//joo, Ruskotassu ja Ruostetassu ovat veljeksiä, kysyin tätä chatissa! Voisiko Hämyturkin lisätä Varjoklaaniin?

Hämyturkki - tummanharmaa kolli meripihkan värisillä silmillä

Vastaus:

Hyväksytty. Ruostetassu on todella mielenkiintoinen hahmo, saa nähdä mitä kaikkea keksit ;3 Lisään Hämyturkin ja sanon nyt vielä, että sopii hyvin, että Rusko ja Ruoste ovat veljeksiä :)

- Johanna

Nimi: Varis

14.06.2018 10:41
Nettinimi: Varis

Nimi: Närhitassu

Arvo: Soturioppilas

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Närhiturkki on keskikokoinen kissa, jonka pää on kaunis ja viehkeä. Korvat ovat leveät kolmion muotoiset. Lavat ja takajalat ovat vahvat, mikä auttaa uimisessa. Häntä naaraalla on sulava ja paksuturkkinen. Närhiturkin turkki on muutenkin paksuhko, johtuen osittain lämmittävästä ja vedeltä suojaavasta aluskarvasta. Karva on närhen höyhenen väristä, hailakkaa harmaata punaista. Mustan nenän yläpuolella, nenänvarren päässä on rusehtava tummanharmaa läiskä, antaen naaraalle oman uniikin säväyksensä. Samanlaista harmaata on myös ihan korvien päässä, mutta niin vähän ettei sitä normaalitilanteissa juuri huomaa.
Närhiturkin silmät ovat kauniin kirkkaan siniset, kuin pilvetön taivas pakkaspäivinä. Silmät ikäänkuin hohtavat naaraan muuten harmaasta ulkonäöstä.
Närhiturkin polkuanturat ovat harmaat, hiukan nenää vaaleammat. Ne paksut mutta pehmeät. Muuta mainittavaa tassuists ovat tietenkin kynnet, jotka ovat lyhyet, mutta terävät, kuin jonkin pikkulinnun kynnet. Vaikka niitä ei heti kunnon taistelukynsiksi voisi todellakaan ajatella, voi naaras halutessaan saada niillä vahinkoakin aikaan. Närhiturkin kapeassa kuonoa on rivi hohtavanvalkoisia, vahvoja hampaita. Kulmahampaat ovat normaalia pidemmät ja kapeammat, ja sen huomaa kun Närhiturkki avaa suunsa.

Luonne: Närhiturkki on romanttinen kaunosielu. Hän rakastaa kaikkea kaunista, erityisesti aamuja, ja haluaa nähdä jokaisessa kissassa jotain hyvää. Tämä saattaa koitua ongelmaksi, koska Närhiturkki voi jopa suoranaisesti sulkea silmänsä, jos joku kissa paljastuukin pahantekijäksi. Naaras ei halua uskoa, että kissoja joutuisi Pimeydenmetsään, sillä hänen mielestään edes pahin kissa ei ansaitse sellaista, ja Närhiturkin filosofian mukaan pahoja kissoja ei ole. Tämän takia naaraan usko Tähtiklaaniin voi horjua sillä hän ei voi käsittää miten viisaat ja hyvät esi-isät sallisivat Pimeydenmetsään karkottamisen. Klaanilleen ja Päällikölleen Närhiturkki kuitenkin on uskollinen.
Vaikka Närhiturkkia voitaisiinko kutsua hyvinkin tyttömäiseksi, yrittää hän myös kuitenkin olla kova. Mikään ei naaraan mielestä vedä vertoja kunnon kisailulle, oli se sitten uintia, juoksua vai tappelua. Jos klaania on pakko puolustaa, naaras tuo kyntensä esiin ollakseen valmis vihollista vastaan.
Närhiturkki on todella energinen kissa, ja oikein auringonnousun aikainen aamupartio on hänen mielestään paras asia soturin elämässä. Energisyys näkyy myös Närhiturkin oppilasiässä, sillä hän ei millään malttaisi pysyä paikoillaan, vaan haluaisi päästä harjoittelemaan taisteluliikkeitä ja tutkimaan koko reviiriä pienintä hiekanjyvää kohden.
Enimmiltään Närhiturkki on hyvätapainen, rauhallinen ja iloinen, mutta kun hän suuttuu, hän suuttuu todella. Naaras huutaa ja pitää sen jälkeen joskus kuukausiakin kestäviä mykkäkouluja.

Vahvuudet ja heikkoudet:

+ Vahva
+Periksiantamaton

- Ei kovin notkea
-Ei osaa piilotella aluskasvillisuudessa kovin hyvin
-Joskus pikkuvihainen

Muuta:

Toiveet: Haluaisi vierelleen mukavan kumppanin ja pennun, jonka kasvattaa. Närhiturkki ei kuitenkaan jättäisi varapäällikön paikkaa jos sitä hänelle tarjottaisiin.

Vastaus:

Hyväksytty ^^ Hakemus on muuten hyvä, mutta sinne on eksynyt muutama kirjoitusvirhe, jotka korjaan ja lisäksi vaihdan tuon "tyttömäisen" "naarasmaiseksi", koska on kuitenkin kyse kissasta. (miks naarasmainen kuulostaa samaan aikaan niin oudolta ja söpöltä?? :D x3) Mestariksi Närhitassu saa Valkokynnen. Oikein lämpimästi tervetuloa mukaan! :3

- Johanna

Nimi: Uranus
Kotisivut: http://pixabay.com/fi/kissa-kotikissan-mieze-kissan-naama-3422439//

13.06.2018 09:23
Nettinimi: Uranus

Nimi: Koivutassu

Arvo: Soturioppilas

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö:Koivuläiskä on hyvin tavallinen mustavalkoinen kissa, jolla on kevytrakenteinen keho ja vähän lihaksia. Kollin melkein koko selkä on mustan peitossa, samaa mustaa esiintyy naamassa, se peittää päälaen, otsan ja korvat, puoliksi myös posket, sekä mustaa turkkia on myös hännässä ja hänen näkökulmastaan vasemmassa etutassussa. Koivuläiskän ulkonäkö saattaa olla kaikista normaalein, mutta mikä jokiklaanilaisessa pistää kirjaimellisesti silmään, on tämän silmät. Ne ovat keltaiset, hyvin terävät, pyöreät ja tunkeilevat. Yleensä pupillit ovat myös viiruina, mikä lisää kylmäkatseisuutta. Turkkiin takaisin mentäessä, se on aika lyhyttä, eikä täten mene takkuun. Vatsakarvat ovat hieman pidemmät. Jokiklaanilaisten tapaan turkki hylkii vettä jonkin verran, ja pohjavillojen ansiosta suojaa hiukan tuulelta. Koivuläiskä on sinänsä siunattu turkillaan, että viherlehtenä kollilla ei tule erityisen kuuma auringossa, mutta sitten kyllä kylmä lehtikatona.
Koivuläiskä on kooltaan keskikokoinen, ei suuri eikä pienikään, lihakset tuskin näkyvät turkin läpi. Kevytrakenteisuutta kyllä on, mutta tassut ovat ehkä ne ainoa asia, mitkä ovat vahvimmat kollissa. Hieman kolmiomainen pää luo hyvän yhdistelmän suurille korville, ja täten painottaa enemmän kasvoja. Kollin perusilme on hieman vihainen. Vaaleanpunainen kuono ja polkuanturat ovat pehmeät, ehkä eivät niin tärkeässä roolissa kollin ulkonäössä, mutta ne tuovat pehmeyttä tämän muuten karkeaan näköön. Koivuläiskän kynnet ovat normaalit pitkät, hieman kellertävät. Hampaat eivät ole puhtaimmasta päästä, villikissa kun hän on, mutta ne ovat tarpeeksi terävät. Koivuläiskän ulkonäkö on sekoitus voimaa ja keveyttä, vastakohtia mutta lopulta niistä muodostuu tasapainoinen ulkomuoto.

Luonne: oivuläiskä ei ole sieltä kiinnostavimmasta päästä. Hänen persoonansa on aika mitäänsanomaton, kolli ei tahdo tulla räikeästi esille saati olla huomion keskipisteenä. Siksi kolli mieluiten vain seuraa sivusta, kuuntelee ja tarkkailee. Jos Koivuläiskän pitäisi ottaa jostain vastuu, hän kiertäisi sen. Kollin kanssa keskusteleminen on pelkkää arvuuttelua, Koivuläiskä ei nimittäin paljoa itsestään kerro saati anna. Hän on siis mystinen, ehkä jopa kummallinen jossain määrin. Koivuläiskä ei kuitenkaan ole niin erikoinen. Hän vain ei osaa näyttää tunteitaan ja saattaa olla hyvin välinpitämätön. Jokiklaanilaisen mielessä liikkuu aina vähän kaikenlaista, hän keskittyy hyvin paljon ajatuksiinsa. Jos haluaa kollin ulkokuorta syvemmälle, täytyy luottamusta ja aikaa antaa. Koivuläiskällä on paljon viisaita ajatuksia, jotka vain odottavat jakamista. Ehkä kolli vain on hieman ujo tai vetäytyvä.

Vahvuudet ja heikkoudet:
+ vahvat jalat
+ hyvät uimataidot
+ hyvä kalojen pyydystämisessä

- kömpelö vaanija
- ei osaa juuri lainkaan kiipeillä
- ei osaa piiloutua hyvin

Muuta: Koivuläiskä on puhtaasti jokiklaanilainen. Hänen emonsa oli puhtaanvalkoinen naaras Kirvelinmarja, joka kuoli viheryskään Koivuläiskän ollessa pentu, ja hänen isänsä on jokiklaanilainen Harakkaturkki. Koivuläiskällä ei ole sisaruksia.

Toiveet: Koivuläiskä soturinimeksi. Leoparditurkki mestariksi.

Kuva: https://pixabay.com/fi/kissa-kotikissan-mieze-kissan-naama-3422439/


//Voikos Harakkaturkin lisätä Jokiklaaniin sotureihin?
Harakkaturkki - musta kolli, jolla on valkoinen läiskä kyljessä ja vihreät silmät.

Vastaus:

Hyväksytty on. ^^ Koivutassu kuulostaa kiinnostavalta hahmolta ja innolla odotan, että pääsen lukemaan tarinoitasi. :3 Mestariksesi saat toiveesi mukaisesti Leoparditurkin ja Harakkaturkki voidaan lisätä. Tervetuloa jälleen mukaan!

-Veera

Nimi: Ezmu

11.06.2018 16:22
Nettinimi-Ezmu
Nimi-Haihtuvatassu
Arvo-oppilas
Sukupuoli-naaras
nKlaani-Myrskyklaani
Ulkonäkö-Haihtuvatassun turkki on vaaleanharmaa ja siinä on valkoisia läikkiä. Hänellä on siniset silmät. Naaraan turkki on paksua. Hänen häntänsä on tuuhea. Naaraan nenä on vadelmanpunainen.
Luonne-Haihtuvatassu on hyvin ujo. Joskus tuntuu että naaras haihtuu ilmaan, kun on niin hiljainen. Hän uskoo Tähtiklaaniin koko sydämestään. Taistelussa hän ei ajattele vaan kynsii ja puree kaikkea eteen tulevaa. Hän on hyvä suunnittelija.
Vahvuudet ja heikkoudet-
+Saalistus
+Suunnitteleminen
-Ujous
-Taistelu

Vastaus:

Hakemuksessasi on kaikki tarvittava, eikä isoja virheitä, vaikka enemmänkin voisi kertoa ja kohtien välillä voisi selkeyden vuoksi olla pari enterin painallusta. Hakemuksesi on kuitenkin hyväksytty. ^^ Mestariksesi saat Pajuturkin. Tervetuloa mukaan! :3

-Veera

Nimi: Rere
Kotisivut: http://https://pixabay.com/fi/kissa-naaras-turkis-makrilli-1940487 /

09.06.2018 09:06
Nettinimi: Rere (tätä nimeä käytän ropeissa)

Nimi: Koivutassu

Arvo: Parantajaoppilas

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö:
Koivukuonon ruuminrakenne on kevyt ja laihakka. Kaula on pitkä kuin myös jalatkin. Häntä on noin 5 hiiren mittaa. Turkki on vettä imevä ja paksun pehmoinen. Turkin pohjaväri on kellertava jossa näkyy myös harmaita että oransseja laikkuja. Turkin päällä menee ruskeahtavat raidat päästä häntään. Koivuturkin silmät ovat keltaiset.

Luonne:
Naaraan luonne on vaihteleva. Välillä on niitä huonoja auringon kiertoja ja välillä hyviä. Koivukuono suuttuu hyvin herkästä. Mutta keskittyy aina arvoonsa. Hänen mielestään hän on paras. Sodissa hän keskittyy työhönsä eikä jaarittele. Vaikka olisikin vastapuolen kaveri. Naaras uskoo tähtiklaaniin enemän kuin mihinkään muuhun.

Vahvuudet ja heikoudet:
+ Nopeus
+ Osaa kiivetä seinää pitkin vähän matkaa.
+ Pitkät jalat
- Ei osaa uida paitsi hyvin pienesti
- Kiukustuu helposti
- Pelkää kaksijalkaisia

Kuva:
Kotisivut kohdassa!

Vastaus:

Hakemuksessasi on potentiaalia, mutta myös korjattavaa, minkä vuoksi en sitä ihan vielä hyväksy. Älä käsitä, että se olisi huono, vaan vähän hiomista vailla. :)

Laihakka ei käsittääkseni ole varsinainen sana, vaan saman asian voisi ilmaista selkeämmin esimerkiksi melko laiha. Luvut, jotka ovat alle kymmenen kirjoitetaan kirjakielessä kirjaimin. Yksi pilkku myös puuttui ja joitain lauseita olisi voinut yhdistää pää- ja sivulauseiksi. Pilkkusääntöjä löytyy netistä hakemalla tai meidän tarinakirjastamme löytyvistä kirjoitusohjeista. Ulkonäössä kerroit kuitenkin aika kattavasti ja tiivistetysti tietoa hahmostasi, mikä on iso plussa. ^^ Luonteessa vaihteleva on aika laaja käsite, joten sitä voisit avata hiukan. Vahvuuksia ja heikkouksia olit listannut hyvin ja uskon, että pienillä korjauksilla saat hakemuksestasi todella hyvän. :) Älä siis lannistu, sinulla on kuitenkin selvästi taitoa.

-Veera

Nimi: Inka r

08.06.2018 15:25
Nettinimi: Inka r

Nimi: Yötassu

Arvo: Soturioppilas

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Yötuuli on ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen ja keskikokoinen - jalat eivät ole liian pitkät, ruumis on solakka ja kaula on ylevä mutta ei liian kaareva tai pitkänomainen.
Naaraan karhea ja lyhyt turkki on pikimusta kuonosta pitkään tasapainon takaavaan häntään asti, lukuunottamatta valkeita karvoja kissan rinnassa. Pää on hieman pyöreähkö, ja jäänsiniset, kirkkaat silmät kruunaavat sitä vähän suipolla muodollaan. Korvat ovat sopivat. Viiksikarvat ovat valkeat, eivätkä kovin pitkät.
Yötuulen kynnet ovat vaaleat, pitkät ja terävät - erittäin sopivat kiipeämiseen siis.
Naaraalla on pentuna saatuja, pieniä nirhaumia kuonossa.

Luonne: Yötuuli on kylmänviileä naaras, jonka on helppo pysyä tyynenä tilanteessa kuin tilanteessa - innostukseen ja riemuun heittäytyminen on tuolle hieman vaikeaa. Vakava naaras ei naura usein, ja huumorintajua tuolta liikenee vain mustille ja sarkastisille jutuille. Touhukas kissa on reipas työskentelijä ja usein avulias.
Rauhallisuudestaan huolimatta Yötuulella saattaa olla henkilökohtaisissa asioissa yllättävän lyhyt pinna. Sanavalmis naaras keksii aina jotain takaisin pistettävää klaaninsa ulkopuolisille kissoille, mutta esimerkiksi läheisen ystävän solvaus saa tuon hämmentyneeksi ja joskus jopa syvästi loukkaantuneeksi.
Soturi on erittäin ylpeä tapaus, siitä ei ole kysymystäkään. Naaras ei helpolla lopeta, ja muiden laiskuus ja luovuttaminen voivat käydy tuon hermoille. Tuolloin kissa kääntyy ylemmän tahon, päällikön tai esimerkiksi häiriötekijän mestarin puoleen.
Yötuuli on erittäin älykäs ja viekas, strategisesti taitava, vaikkei muuten taistelukentällä loistakkaan.

Vahvuudet ja heikkoudet: 

+ ketterä ja kestävä

+ taidokas vaanija

+ vahvat takajalat

+ erittäin hyvä kiipeämään

- hämmentyy nopeasti avolla

- osaa uida, mutta erittäin huonosti

- erityisen huono taistelemaan isoja vastustajia vastaan


Muuta: 

Toiveet: Mestariksi Mustaraita, mutkikas ja hienosti päättyvä elämä, varapäälliköksi jos kerkeää.

Kuva: -

//en tiedä olenko tähän ihan tyytyväinen, taidot ruosteessa sen verran etten tiedä oliko ihan hyvä idea koskea Yön hahmoon niillä ^_^'No, tulipahan ainakin kokeiltua!
 


Vastaus:

Tervetuloa Remettreen, olet nyt virallisesti ensimmäinen liittyjä! :) Lisäilenkin hahmon heti. Tulee niin vahvasti vanhat muistot mieleen Yötuulesta (plus Mustaraita tuolla ;3).

- Johanna

Cool Blue Outer Glow Pointer
©2018 Remettre - suntuubi.com