Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittymishakemus

Liittymässä? Tervetuloa, kunhan luet sivut läpi, jos et sitä jo tehnyt. Huomaamme kyllä, jos yrität huijata! Jos olet varma innostasi ja ajastasi, laita hakemus alla olevaan vieraskirjaan. Noudata hakemusta ja täytä se huolellisesti. Älä lisää siihen ylimääräisiä kohtia, äläkä jätä pakollisia kohtia täyttämättä. *-merkityt kohdat ovat pakollisia.

*Nettinimi: Nettinimesi

*Nimi: Hahmosi nimi. Mikäli kyseessä on oppilas, päättyy nimi sanaan -tassu, pennuilla päätteenä on -pentu. Tarkastathan ettei klaanissa ole jo samannimistä kissaa.

*Arvo: Pentu, soturioppilas vai parantajaoppilas. Muista tarkistaa onko parantajaoppilaan paikka vapaa.

*Sukupuoli: Naaras vai kolli.

*Klaani: Myrsky-, Varjo-, Joki- vai Tuuliklaani. Tarkista myös onko haluamassasi klaanissa tilaa.

*Ulkonäkö: Kuvaile hahmosi ulkonäköä vähintään viidellä kunnollisella virkkeellä. Esimerkiksiturkin väri ja paksuus, silmät, käpälät, häntä..

*Luonne: Kuvaile hahmosi luonnetta vähintään viidellä kunnollisella virkkeellä.

*Vahvuudet ja heikkoudet: Kerro hahmosi vahvuudet ja heikkoudet, molempia vähintään yksi. Suosittelen selvyyden vuoksi vanhaa kunnon plus-miinus-luetteloa.

+ vahvuus

- heikkous

Muuta: Tähän saat kertoa kaiken muun, mikä ei muualle sovi, kuten menneisyys ja sukulaiset. Voit kertoa lähisukulaiset (vanhemmat, sisarukset ja korkeintaan isovanhemmat mikäli haluat), mitään serkkuja ja kaimoja ei sitten luetella (koska niistä aiheutuu vatsahaavoja)!

Toiveet: Jos sinulla on toivomuksia esimerkiksi hahmosi mestarin tai tulevaisuuden suhteen, mainitse ne tässä. Pyrimme ottamaan toiveet mahdollisimman hyvin huomioon.

Kuva: Mikäli olet löytänyt laillisen kuvan, joka sopii hahmosi ulkonäköön, voit liittää tähän sen osoitteen. Laittomia kuvia ei hyväksytä! Hyviä kuvia löytyy ainakin Pixabaysta.

 

Huom! Mikäli tahdot hahmosi vanhempia/sisaruksia/ystäviä lisättävän, mainitsethan siitä hakemuksessa. 

Klaanien liittymistilanne

Myrskyklaaniin mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaana!

Varjoklaaniin mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaana!

Jokiklaaniin mahtuu! Parantajaoppilaan paikka varattu!

Tuuliklaaniin mahtuu! Parantajaoppilaan paikka varattu!

Liittymishakemus  [ Kirjoita ]

Nimi: Tikru

28.06.2018 23:35
Nettinimi: Tikru

*Nimi: Niittytassu

*Arvo: Soturioppilas
r
*Sukupuoli: Kolli

*Klaani: Tuuliklaani

*Ulkonäkö: Niittyne nä on suurikokoinen, harmaa kolli. Hänen turkkinsa on tuuheaa ja silkinpehmeää. Kuitenkin hänen rinnassaan, mahanaluksessa sekä etutassuissa ja hännän sisäosassa on vaaleanharmaata. Selässä ja jaloissa on tummanharmaan sävyistä juovaa. Jalat ovat suhteellisen pitkät ja luotu juoksemiseen. Ainoa ongelma juoksemisen suhteen on kollin hieman jykevämpi ruumiinrakenne. Häntä on tuuhea ja hieman normaalia pidempi. Kasvot ovat leveät ja lempeän oloiset. Nenän yläpuolella on vaalea läiskä, kuten myös oikeassa silmässä. Hänen nenä ja polkuanturat ovat hellyttävän vaaleanpunaiset. Silmät ovat puhtaan vihreät ja ne säteilevät aina sellaista tiettyä vahvuutta, joka kumpuaa sisältä päin.

*Luonne: Niittynenää ei voi väittää klaanin mukavimmaksi kissaksi, muttei myöskään ärsyttävimmäksi. Soturia voi kuvailla enemmänkin valppaaksi ja hieman kärsimättömäksi persoonsaksi. Hän ei jaksa kauaa odotella ja kaipaa elämäänsä aina sähäkkää toimintaa. Vieraita kissoja hän sortuu yleensä arvioimaan ja jo etukäteen tuomitsee hieman noita. Eihän hänellä ketään kissaa vastaan mitään ole! Kotikisuista hän ei niinkään paljon välitä, mutta tuomitsee noiden letkeää elämistapaa. Hän jää yleensä nopeasti valheesta kiinni eikä siksi ajattelekkaan, että pääsisi valheella läpi ongelman. Valheen näkee helposti kollin vihertävistä silmistä ja no niistä voi lukea melkeinpä minkä vain tunteen. Hän ei pidä itsekkäistä kissoista tai sellaisista mitkä eivät osaa arvostaa mitään tai ketään. Vanhempia sotureita on mukava kuunnella ja heitä hän kunnioittaa. Niittynenän kanssa voi olla todella mukava puhua tai sitten todella riitaisaa, nimittäin hän alkaa todella helpolla väitellä takaisin. Jos kolli alkaa väitellä, on häntä mahdotonta voittaa! Ystävänä hän on kuuliainen ja hauska, vaikkei siltä aina ulospäin huomaisikaan. Kolli asettaa klaanin ja ystävät aina edelleen ja suojelee klaania, jopa viimeiseen hengen vetoon asti! Pitkävihainen kolli ei ole, hän antaa nopeasti anteeksi, mutta ottaa seuraavalla kerralla kissan hieman varovammin. Ystävystyminen tämän soturin kanssa voi olla alkuun ehkä hieman vaikeahkoa, mutta kyllä se siitä nopeasti!

*Vahvuudet ja heikkoudet: 
+Isokokoisuuden tuoma vahvuus
+Nopeus pitkien jalkojen takia
-Ketteryys
-Puissa kiipeileminen

Muuta: Kollilla on aivan normaali klaanimenneisyys. Hän syntyi kauniina päivänä emolleen Kirkaspurolle, kahden sisaruksen kansa: Toivosiiven, silloisen Toivopennun sekä Omenahuurteen, silloisen Omenapennun kanssa.

Toiveet: Joskus ehkä kumppani ja omat pennut? Mestarilla ei niin väliä.

//Voisiko Kirkaspuron, Toivotassun ja Omenatassun lisätä klaaniin? :)
Jos voi niin tässä kuvaukset:

Toivotassu - Luunvalkoinen, solakka kolli. Siniset, kirkkaat silmät

Omenatassu - Vaaleanruskea naaras, jolla on meripihkaiset silmät

Kirkaspuro - Valkoisen turkin omaava, kaunis naaras. Vihreät silmät

Sori k-virheistä, kun kirjottelin puhelimella :)

Vastaus:

Hyväksytty. ^^ Emon voin lisätä, mutta valitettavasti mestarien vähyyden vuoksi en voi lisätä kumpaakin sisaruksista. Toisen voin lisätä, jos niin haluat. Ilmoittele asiasta liittyneiden vieraskirjaan. :) Mestariksesi saat Tummaturkin. Tervetuloa mukaan! :3

-Veera

Nimi: Naru

28.06.2018 23:32
Nettinimi: Naru

Nimi: Huurretassu

Arvo: Parantajaoppilas

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Huurresulka on varsin pienikokoinen kissa, jonka pitkähkö turkki on paksua ja tiivistä. Väritykseltään naaraan turkki on valkoinen. Turkissa on suuria, tabbykuvioisia läiskiä, joiden tiikerimäiset raidat ovat selvästi tummempia verrattuna vaaleanharmaaseen, joka toimii ikään kuin tabbykuvion taustana. Huurresulalla on pieni töpöhäntä, joka on väritykseltään samanlainen, kuin turkin läiskät. Pää naaraalla on melko pyöreä, ja kuono on litteähkö. Korvat ovat pyöreäkärkiset ja aika suuret. Huurresulan käpälät ovat kehoon verrattuna suurikokoisemmat kuin keskimääräisesti yleensä, mutta jalat ovat muutenkin tanakat, kuten kissa itsessäänkin. Naaraan painoa ei kuitenkaan kannata yliarvioida tanakkuuden ja paksun turkin vuoksi, sillä tämä on lopulta yllättävän kevyt, vaikka ulkonäkö voisi toisen kuvan antaakin. Huurresulalla on harmahtavan siniset silmät, jotka muistuttavat ehkä väriltään lähinnä jäätä.

Luonne: Huurresulkaa harvemmin kuvaillaan järin ystävälliseksi kissaksi, mutta se ei yllätä naarasta itseään millään tasolla. Huurresulka nimittäin on suorapuheinen ja rehellinen, eikä hän kaihda kertoa mielipidettään sitä kysyttäessä, vaikkei mokoma olisikaan aina kuulijalle mieluinen. Hän ei erityisemmin nauti pitkistä keskusteluista, varsinkaan jos kokee asian turhanpäiväiseksi, ja kuulostaa helposti töykeältä ja ei varsinaisesti erittäin lähestyttävältä. Joku voisi jopa kuvailla Huurresulkaa ilkeäksi, mutta tämä ei oikeastaan onneksi pidä paikkaansa. Vaikkei naarasta voikaan sanoa kohteliaaksi ja mukavaksi, hän on silti hyväntahtoinen ja avulias, jos joku apua tarvitsee. Huurresulka ei myöskään ole kovin sinut tunteidensa kanssa, ei naaras niitä osaa ilmaista missään muodossa. Sen vuoksi hän saattaa näyttää toisinaan jopa tunteettomalta, vaikka sisässään tuntisikin iloa, surua tai vihaa. Yleensä tunteet tulevat arvaamattomina purkauksina ulos, ja niistä Huurresulka ei itse oikeastaan pidä, vaan ehkä vähän pelkääkin niitä. Naaras on äkkipikainen ja helposti hermostuva, eikä erityisemmin pidä typeristä kysymyksistä tai vastauksista. Onneksi naaras ei kuitenkaan oikeasti suutu helposti, vaikka saattaa välillä äreästi pyytääkin olemaan hiljaa, jos ei toisella mitään fiksua sanottavaa ole.

Vahvuudet ja heikkoudet:
+ hyvä muisti
+ kestävä fyysisissä askareissa
+ oppii nopeasti
+/- rehellisyys ei aina ole kaikkien mieleen
-taitamaton sosiaalisissa tilanteissa
-äkkipikainen, jonka vuoksi saattaa tehdä hätiköityjä johtopäätöksiä
-kuivatassu, ei pidä kastumisesta, vaikka onkin Jokiklaanin kissa
-heikonpuoleinen tasapaino

Muuta: Huurresulka syntyi Jokiklaaniin kahden siskonsa, Kidepennun ja Kuurapennun kanssa emolleen Hiiriraidalle isättömänä keskellä lehtikatoa. Hiiriraita, Kidepentu ja Kuurapentu menehtyivät viheryskään Huurresulan ollessa kuun vanha. Naaras itse selvisi taudista hyvällä tuurilla, ja kiinnostui samalla parantajan polusta Mutaturkin työntekoa seurailtuaan jonkin aikaa. Takaisin pentutarhaan päästyään hänet annettiin Sammalturkin huomaan, ja Huurresulka tuntee kiitollisuutta ja jonkinlaista läheisenrakkautta kuningatarta kohtaan.

Toiveet: Jokiklaanin parantajaoppilaaksi ja mestariksi luonnollisesti Mutaturkki, kun nyt parantajaksi olisi tarkoitus ryhtyä. Huurresulka haluaisi parantajan koulutuksen lisäksi mestariltaan myös hieman soturikoulutusta, jotta kykenisi puolustamaan itseään ja osaisi tarvittaessa myös soturien askareita.

Vastaus:

Hieno hakemus, joka on ehdottomasti hyväksytty! ^^ Mestariksesi saat luonnollisesti Mutaturkin ohjeistamaan Huurretassun parantajan polulle. Pieni soturinkoulutus kuuluu parantajaoppilaankin toimenkuvaan. :) Tervetuloa mukaan! :3

-Veera

Nimi: Lotus

27.06.2018 02:40
Nettinimi: Lotus

Nimi: Virvatulipentu

Arvo: pentu

Sukupuoli: naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Helmiäisenharmaiden silmien vakavasta katseesta ei voi koskaan erehtyä. Ne kohtaavat jokaisen vastaantulijan tasavertaisena, oli tämä sitten klaanipäällikkö, tai pahainen pentu. Ja niiden ilmeikkäässä olemuksessa on aina jotain vaikeaselkoista, pieni varjo tai tuulenhenkäys; jäänne kaukaisten vuosien takaa. Jokainen vastaantulija tekee niistä omat päätelmänsä, mutta kaikki tietävät ääneennaukumattoman totuuden: ne eivät ole klaanikissan silmät. Ne ovat suuret ja tunnusomaisen syvät, suorastaan pohjattomat, aivan kuin katsoisi tyyneen metsälampeen. Niiden iirikset ovat kauttaaltaan puhtaan helmiäisenharmaat, lukuunottamatta pieniä rusehtavia häivähdyksiä, ja iiristen keskellä kiiluvat kissaksi yllättävän suuret mustat pupillit. Ja vaikka vasen silmä ei näekään mitään, voisi silti luulla, että se tuijottaa suoraan kissan sieluun ja tietää kaiken, mitä tämä on hartaimmin salannut. Niiden pyöreähkö muoto, ja lempeä tuike kuitenkin tekevät niistä kaikesta huolimatta ystävällisen näköiset, ja siten myös sopivat kohtuullisen pyöreähköihin kasvoihin.
Pentumaisen pyöreänmallisiin kasvoihin katsottuna voisi luulla kissaa paljon nuoremmaksi, kuin tämä on. Niihin kuuluu lyhyt, sileäkarvainen kuono, joka päättyy kolmionmuotoiseen vaaleanpunaiseen nenään, ja johon kiinnittyvät pitkät valkeat viikset. Posket ovat kohtuullisen pyöreät, eivät kuitenkaan missään tapauksessa pulleat, ja kauttaaltaan vaaleiden tuhkanharmaiden raitojen peitossa. Suu on pieni ja täynnä veitsenteräviä pieniä hampaita valmiina taistelemaan klaanin kunnian puolesta tarpeen vaatiessa. Otsa taas on korkea, ja siinä on tummempi pystysuuntainen raidoitus vaaleanharmaata pohjaväriä vasten. Kummankin silmän ympärillä on ensin musta ja sitten valkea rengas. Pystyt ja pienet kolmionmuotoiset korvat ovat kiinni sirossa päässä ja etenkin vasemman korvan kuuloaisti on mitä tarkin. Naaman juovikas kuviointi ylettyy sinnekin, ja muuten lähes valkeat korvat peittyvät vaaleahkoon tuhkansävyyn, joskin niissä on myös häivähdys punaruskeaa, jota ei muualla esiinny.
Turkin pohjaväri on luultavasti alunperin valkoinen, mutta se on joutunut väistymään tuhkanharmaan, hopeanharmaan ja lukuisten muiden harmaansävyisten raitojen, juovien ja viirujen tieltä. Kuviointi ei ole säännöllinen, ja näyttää miltei elävän turkin aaltoilevassa purevan kylmässä nummituulessa. Se täyttää koko selän, niskan ja lavat, sekä kyljet ja kaikki neljä jalkaa, mutta haalenee vatsapuolta kohti mennessä kadoten lopulta tyystin jättäen jäljelle vain lumivalkeat vatsakarvat. Turkki on keskipitkä, ja sen peitinkarvat ovat melko karkeat, mutta niiden alla karva on valkoista, tiheää ja pehmeää, niin että se suojaa hyvin kylmältä, ja miksei kastumiseltakin, ellei olisi kyse Tuuliklaanilaisesta, vaan Jokiklaanin kissasta.
Jalat ovat pitkähköt ja niiden lyhyehkö turkki on harmaan raidoituksen peitossa. Ne eivät ole kovin voimakkaat, joten juokseminen ei suju kovinkaan nopeasti klaanitovereihin verrattuna. Toisten klaanien kissat eivät kuitenkaan kykene samaan vauhtiin. Liikkeet ovat sulavat ja tasapainoiset. Kävelytyyli on laskelmoiva ja pohdiskeleva, ei kovin nopea, mutta kevyt ja elegantti. Käpälät ovat valkoharmaat, ja pienet. Polkuanturat ovat harmaat ja pehmeät, mahdollistaen näin liikkumisen täysin ääneti. Jokaisen varpaan välissä on myös harmaa kohta, ja jalkojen karva on sileää, lyhyttä ja pehmeää. Tassujen kynnet ovat harmaat ja sileät, terävyyttäkin löytyy tarvittaessa, mikäli ollaan ryhtymässä taisteluun. Niistä on kuitenkin apua puissa kiipeilemisessä, tosin Tuuliklaanilaiselle sekin taito on luultavasti aivan turha.
Häntä on poikkeuksellisen pitkä ja väritykseltään muuta turkkia hieman tummempi, mutta siinäkin on selvästi näkyvissä tuttu raidallinen kuviointi. Se on erittäin tuuhea ja häntäkarvat ovat melkein kaksi kertaa pidemmät, kuin muussa turkissa, joten se on vaikea pitää poissa esiltä vaaniessa saalista. Siinä on kuitenkin yllättävästi voimaa, kun täytyy huitaista vastustajaa kuonoon, tai tasapainotella korkeissa paikoissa, joita ei, vahinko vain, Tuuliklaanin reviirillä juurikaan ole.
Rakenteeltaan kissa on ehdottoman siro ja poikkeuksellisen pienikokoinen. Viehkeä ja elegantti pää kiinnittyy sopusuhtaisen pituisella kaulalla laihaan ruumiiseen, jonka melkoisen kulmikasta muotoa paksu turkki hieman tasoittaa. Pitkähköt jalat näyttävät hieman hullunkuriselta selän lyhyydestä johtuen, mutta pitkä ja tuuhea häntä tasapainottaa olemusta ja liikehtii sirosti ympäriinsä viuhtoen. Lihakset eivät juurikaan näy kissan solakassa vartalossa, mutta luut ovat voimakkaat ja tottuneet kestämään rasitusta, paikaten näin sen aukon, minkä lihasvoiman puute jättää kissan taistelukuntoon. Kehon voima on keskittynyt lapojen seutuville, ja siksi jalat eivät ole kovin voimakkaat, ja kissan taistelutehokkuus kärsii siitä hiukan. Lapojen lisäksi myös leuoissa on jonkinverran voimaa, niin että taisteluiden sattuessa kissa on varmasti valmiina puremaan ketä hyvänsä, joka vain uhkaa hänen klaaniaan. Erittäin pieni koko kuitenkin heikentää väistämättä kissan voimia taistelussa, ja saa monet epäilemään, onko tästä vastusta kellekään.

Luonne: Saavuttamattomien unelmien ja vangitsevien ajatusten pilven verhotessa kissan mieltä, tämän on usein vaikea keskittyä siihen, mitä hänen pitäisi tehdä. Sielunmaailma ei nimittäin ole niin yksinkertainen kuin useimmilla muilla kissoilla. Ajatukset risteilevät ympäriinsä ja riistävät kahtaalle, pakottavat valitsemaan kerta toisensa jälkeen, ollako uskollinen klaanilleen, vai sille jollekin, joka asuu toisinaan sielussa, toisinaan mielessä. Jokin vieras voima, jota kissa ei itse osaa nimetä, kutsuu häntä jatkuvasti päivin ja öin, eikä anna hänelle mahdollisuutta elää tavallista klaanikissan elämää. Ehkä siihen on vaikuttanut alitajuisesti itsetuhoinen emo, ehkä isä, josta kukaan ei tiedä mitään, mutta kissan luonne on muovautunut erittäin vaikeaksi. Hän on ailahtelevainen kuin virvatuli, täynnä vastakohtia ja mahdottomia yhdistelmiä tunnetta ja järkeä, ja kaiken tämän tuloksena on sielultaan erittäin epävakaa, toisinaan täysin selittämättömästi käyttäytyvä kissa, joka kuitenkin yrittää tehdä parhaansa palvellakseen klaaniaan parhaan taitonsa mukaan.
Hän ei millään muotoa ole puhelias, mutta toisinaan kissa tulee sanoneeksi hieman enemmän kuin on tarkoittanut, ja joutuu sen takia hankaluuksiin. Äärettömän tiedonjanonsa ja hyvän muistinsa ansiosta kissa saa usein tietoonsa asioita, joita hänen ei pitäisi tietää. Hän ei kuitenkaan lavertele niitä muille, vaan pitää ne sisällään, jos se vain on mahdollista. Kissa on hyvä kuuntelija. Hän keskeyttää vain harvoin muiden puheen, ja imee sisäänsä jokaisen pienenkin tiedonmurusen, aivan kuin se olisi sammaltukkoon imeytynyttä vettä. Omia asioitaan kissa ei kuitenkaan tahdo kertoa, sillä hänellä ei ole minkäänlaista halua tulla leimatuksi kummajaiseksi kaiken sen tähden mitä hän tuntee ja näkee tai edes ajattelee. Hänellä ei ole sitäpaitsi edes ystäviä, joille asioitaan kertoa, joten kuka niitä sitten edes kuuntelisi.
Käytökseltään muita kohtaan kissa on aika yksinkertainen ja koruton. Hän puhuu ilman turhia muodollisuuksia, eikä nöyristele tai mielistele ketään. Muiden kissojen silmissä hän tahtoisi näyttää aivan tavalliselta, jottei vain herättäisi turhaa huomiota kummallisilla ajatuksillaan. Puheissaan hän pyrkii olemaan sekä kunnioittava, että totuudenmukainen, eikä valehtele, ellei siihen ole todella hyvää syytä. Täsmällisestä ja yksitoikkoisesta keskustelijasta olisi kuitenkin tarinankertojaksikin, jos vain löytyisi joku joka osaisi kuunnella, joku joka ymmärtäisi kaiken. Toisinaan hän on kuitenkin kuin muuttunut kissa. Kun se jokin ottaa hänet valtaansa, hän saattaa olla onnellinen, puhua kauniisti ja ystävällisesti, äänessään lämpö, jota muuten saa hakea. Mutta ennen pitkää kaikki palaa ennalleen, eikä mikään enää voi muistuttaa siitä, mitä kylmäsanainen ja laskelmoiva naaraskissa pitää sisällään.
Klaania palvellessaan kissa on aina ahkera ja tunnollinen. Hän pyrkii aina parhaimpaansa oli kyse sitten mistä hyvänsä tai tilanne mikä tahansa. Siitä huolimatta jotkut asiat eivät vain ota sujuakseen. Saalista vaaniessa pitkä häntä on aina tiellä, eikä jänistä voi saada kiinni jos ei jaksa juosta kyllin kauaa sen perässä. Epäonnistuessaan kissa on aina hyvin pettynyt ja syyttää itseään klaaninsa pettämisestä, vaikka kyse olisi pelkästään pakoonpäässeestä saaliista. Tällöin kissa vaipuu epätoivoon ja yrittää keksiä, miksei ollut onnistunut, mutta toiset näyttävät ajattelevan, että kaikki on hänen sokean silmänsä syytä. Siitä hän ei pidä. Kissa suuttuu aina, jos joku mainitsee sokeuden negatiivisessä valossa tai kyseenalaistaa tämän mahdollisuudet palvella klaaniaan sen takia. Vihaisena hän yleensä vain mulkaiseen toista murhaavalla katseella ja katoaa paikalta ollakseen omissa oloissaan, koska ei halua taistella itsensä tähden. Joskus kiusaus on kuitenkin liian suuri ja kissa ajautuu suoranaiseen taisteluun toisen kanssa. Taistellessaan klaaninsa puolesta hän on yleensä armoton. Nokkelat liikkeet ja hyvin suunnitellut hyökkäykset korvaavat sen, minkä kissa menettää voimansa ja kokonsa puolesta, ja terävät kynnet ja hampaat mahdollistavat tuntuvat iskut. Itsestään taistellessaan hän ei kuitenkaan ole niin hyökkäävä. Hänelle riittää pelkkä puollustus, jonka ei tarvitse olla mitenkään kivulias vastustajaa kohtaan.
Kissan usko Tähtiklaaniin on horjumaton. Se kasvaa päivä päivältä erilaisten pienten tapahtumien kautta ja sen johdosta kissa tuntee vahvasti olevansa lähempänä Tähtiklaania kuin tavalliset soturit. Hän ei kuitenkaan usko pääsevänsä itse Tähtiklaaniin. Se olisi liian hyvää ja kaunista hänen kaltaiselleen kahtiajakautuneelle kissalle, joka tuntee toisaalta olevansa tunteeton murhaaja, toisaalta herkkä kauneudenkaipuinen sielu. Kissa kuitenkin uskoo voivansa joskus tavata Tähtiklaanin kissoja ja toivoo, että he voisivat kertoa vastaukset hänen mieltään painaviin kysymyksiin siitä, mitä hän oikeastaan on. Onko hän tavallinen klaanikissa? Voiko sellainen olla, vaikka sielu tuntuu olevan yhtä aikaa täällä ja jossain hyvin kaukana?

Vahvuudet ja heikkoudet:

+ taitava puissa kiipeilijä pitkän hännän tasapainottaessa menoa
+ strateginen ja nokkela taistelija
+ uhrautuvainen ja uskollinen klaanilleen
+ notkea ja ketterä hypyissä ja muissa taisteluliikkeissä
+ hyvä muisti ja nopea järjenjuoksu

- sokean silmän aiheuttama kapea näkökenttä
- huono vaanimaan tuuhean hännän ollessa koko ajan tiellä
- hidas juoksemaan jalkojensa vähäisen voiman takia
- kaikinpuolin heikko uimari
- henkisellä tasolla epävakaa ja vaikeasti ymmätärrettävä

Muuta: Virvatulipentu sytyi eräänä tähtikirkkaana yönä keskelle lehtikadon ajan pakkasia sisarensa Tähdenlentopennun ja veljensä Revontulipennun kanssa emolleen Talvikkivirralle, joka ei ollut kertonut klaanilleen odottavansa pentuja. Kun pennut syntyivät, vaaleanharmaa naaras antoi kuitenkin klaanin parantajan auttaa pienokaiset onnellisesti maailmaan. Hän hoiti pentujaan hellästi yön pimeydessä, ja nimesi heidät heti synnytyksen jälkeen. Aamunkoitteessa Talvikkivirta kuitenkin muuttui. Hän kertoi nopeasti ja hätäisesti parantajalle, että oli tehnyt jotain niin kauheaa, ettei voisi enää elää, ja teki itsemurhan vetämällä kurkkunsa auki kuollen lopulta verenvuotoon. Koko klaani heräsi hänen tuskanparkaisuunsa, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä. Jäljelle jäi kolme avutonta ja surkeasti maukuvaa orpoa pentua, vieläpä kolme yksisilmäistä orpoa pentua, sillä myöhemmin huomattiin, että jokaisella oli joltakulta sukulaiselta periytyneen sairauden aiheuttama yhden silmän sokeus. Kukaan ei tiennyt, kuka heidän isänsä oli, joten heidät annettiin imetettäväksi yhdelle pentutarhan kuningattarista, ja kaikki Talvikkivirran kuolemaa koskevat tiedot päätettiin pitää visusti salassa muilta klaaneilta.

Toiveet: Toivoisin, että voin kirjoittaa tarinani ilman, että minun täytyy huomioida, mitä muiden tarinoissa tapahtuu, että voisin keskittyä omaan juoneeni.

Kuva: https://pixabay.com/fi/kissa-pet-eläinten-kitten-kitty-3482470/

// Toivoisin, että lisäät Tuuliklaaniin Virvatulipennun lisäksi myös tämän sisarukset:

Tähdenlentopentu - pienikokoinen lumivalkea naaras, jolla on turkissaan hentoja harmahtavia läiskiä ja vedensiniset silmät, joista vasemmanpuoleinen on sokea

Revontulipentu - pienikokoinen vaaleanharmaa kolli, jonka vasen korva on valkoinen, ja jolla on vedensiniset silmät, joista vasemmanpuoleinen on sokea.

Vastaus:

Aivan upea hakemus, mutta valitettavasti meillä ei ole mahdollista kirjoittaa huomioimatta muiden tarinoita. Jokaisella hahmolla on tietenkin oma juoni, mutta tietyt tapahtumat sitovat tarinoita yhteen niin, että on mahdotonta kirjoittaa täysin omaa tarinaansa. Jos haluat mukaan kirjoittamaan huomioiden muiden tarinat, ilmoita. :)

3.7.2018 Lisään Virvatulipennun sisaruksineen. Lämpimästi tervetuloa mukaan! :3

-Veera

Nimi: Inka r

14.06.2018 18:09
Nettinimi: Inka r

Nimi: Ruostetassu

Arvo: Soturioppilas

Sukupuoli: Kol li

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Ruostehalla on suuri, ruumiinrakenteeltaan hieman linjakas ja lihaksikas kolli. Lisäksi vartalo on pitkä, ja takajalat ja etujalat toisiinsa verrattuna sopusuhtaiset. Soturin turkki on sileä, kiiltävä ja väriltään tumma ja punaruskea - siinä on tummia juovia niskasta hännänpäähän asti, joita ei huomaa ellei tiedä mitä etsiä. Tuolla on pitkä häntä, jossa karva on silkkisempää ja tuuheampaa. Hieman pyöreähkön pään muotoa korostavat kirkkaan keltaiset, keskikokoiset silmät.
Ruostehallan vahva leuka on valkea, kuten tuon muutama varvas vasemmassa etutassussaan. Vaaleita ovat myös kollin viiksikarvat, ja haaleat, pitkät kynnet.

Luonne: Ensivaikutelma Ruostehallasta on, tavallisessa kohtaamisessa, olit sitten varjoklaanilainen tai et, kohtelias ja täsmällinen. Kolli on loistava kuuntelija, mutta myös taitava manipuloija ja käännyttäjä - mielistelystä tuo ei pidä, mutta myöntää kyllä että on suvereeni siinäkin. Nimenomaan kaikki puhuminen ja siihen liittyvät asiat ovat Ruostehallan vahvuuksia.
Soturi on kunnianhimoinen persoona, kissa nauttii vallasta sekä siitä, että saa ottaa oikeuden tai ohjat omiin käsiinsä. Asioista huolehtiminen ja vastuun kantaminen ovat kollin mielipuuhia - tämä voi näkyä avuliaisuutena, vaikka muuten Ruostehalla onkin omaa etuansa tavoitteleva, melkein pahan kissan muottiin sopiva. Ystävällisen ulkomuotonsa alla sijaitsee siis useimmista kissoista välinpitämätön persoona.
Kuitenkin, soturilla on kyky rakastaa ja tuo voi kiintyä pitämiinsä kissoihin erittäinkin helposti. Muuten rauhallinen Ruostehalla ei suutu hirveän herkästi, mutta silloin kun niin käy, kollin on vaikea hallita vihaa kynsissään ja hampaissaan - tilanteen täyden hallinnan menettäminen voi myös järkyttää tuon "rautaisia" hermoja.
Kissa ei koskaan kieltäydy haasteesta, tai seikkailusta vaikka se rikkoisi soturilakia. Kuitenkin, kolli yrittäisi varmasti livistää jotenkin puhumalla rangaistuksesta, jos sellainen olisi edessä.
Tähtiklaaniin uskominen on Ruostehallalle vastenmielistä. Soturi tietää satumaisen klaanin olevan olemassa jossain kaukaisuudessa, mutta tuon mielestä Varjoklaanin ei kannattaisi kuunnella kuolleiden kissojen mielipiteitä ollenkaan.

Vahvuudet ja heikkoudet: 

+ hyvä taistelemaan, lähellä tai kaukana

+ nopea ajattelemaan ja juoksemaan

+/- Itsevarma, joskus liian

- ei kestävä juoksija

- pitää vedestä, mutta ei osaa uida

- huono metsästämään

- osaa kiipeillä, mutta ei hyvin

Muuta: Ruostehalla syntyi veljensä Ruskotassun kanssa Varjoklaanin edesmenneelle Salamanteripilkulle ja kokeneelle Hämyturkille.

Toiveet: Mestariksi Valkokaula, ja mahdollisimman suureen asemaan.

Kuva: -

//joo, Ruskotassu ja Ruostetassu ovat veljeksiä, kysyin tätä chatissa! Voisiko Hämyturkin lisätä Varjoklaaniin?

Hämyturkki - tummanharmaa kolli meripihkan värisillä silmillä

Vastaus:

Hyväksytty. Ruostetassu on todella mielenkiintoinen hahmo, saa nähdä mitä kaikkea keksit ;3 Lisään Hämyturkin ja sanon nyt vielä, että sopii hyvin, että Rusko ja Ruoste ovat veljeksiä :)

- Johanna

Nimi: Varis

14.06.2018 10:41
Nettinimi: Varis

Nimi: Närhitassu

Arvo: Soturioppilas

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Närhiturkki on keskikokoinen kissa, jonka pää on kaunis ja viehkeä. Korvat ovat leveät kolmion muotoiset. Lavat ja takajalat ovat vahvat, mikä auttaa uimisessa. Häntä naaraalla on sulava ja paksuturkkinen. Närhiturkin turkki on muutenkin paksuhko, johtuen osittain lämmittävästä ja vedeltä suojaavasta aluskarvasta. Karva on närhen höyhenen väristä, hailakkaa harmaata punaista. Mustan nenän yläpuolella, nenänvarren päässä on rusehtava tummanharmaa läiskä, antaen naaraalle oman uniikin säväyksensä. Samanlaista harmaata on myös ihan korvien päässä, mutta niin vähän ettei sitä normaalitilanteissa juuri huomaa.
Närhiturkin silmät ovat kauniin kirkkaan siniset, kuin pilvetön taivas pakkaspäivinä. Silmät ikäänkuin hohtavat naaraan muuten harmaasta ulkonäöstä.
Närhiturkin polkuanturat ovat harmaat, hiukan nenää vaaleammat. Ne paksut mutta pehmeät. Muuta mainittavaa tassuists ovat tietenkin kynnet, jotka ovat lyhyet, mutta terävät, kuin jonkin pikkulinnun kynnet. Vaikka niitä ei heti kunnon taistelukynsiksi voisi todellakaan ajatella, voi naaras halutessaan saada niillä vahinkoakin aikaan. Närhiturkin kapeassa kuonoa on rivi hohtavanvalkoisia, vahvoja hampaita. Kulmahampaat ovat normaalia pidemmät ja kapeammat, ja sen huomaa kun Närhiturkki avaa suunsa.

Luonne: Närhiturkki on romanttinen kaunosielu. Hän rakastaa kaikkea kaunista, erityisesti aamuja, ja haluaa nähdä jokaisessa kissassa jotain hyvää. Tämä saattaa koitua ongelmaksi, koska Närhiturkki voi jopa suoranaisesti sulkea silmänsä, jos joku kissa paljastuukin pahantekijäksi. Naaras ei halua uskoa, että kissoja joutuisi Pimeydenmetsään, sillä hänen mielestään edes pahin kissa ei ansaitse sellaista, ja Närhiturkin filosofian mukaan pahoja kissoja ei ole. Tämän takia naaraan usko Tähtiklaaniin voi horjua sillä hän ei voi käsittää miten viisaat ja hyvät esi-isät sallisivat Pimeydenmetsään karkottamisen. Klaanilleen ja Päällikölleen Närhiturkki kuitenkin on uskollinen.
Vaikka Närhiturkkia voitaisiinko kutsua hyvinkin tyttömäiseksi, yrittää hän myös kuitenkin olla kova. Mikään ei naaraan mielestä vedä vertoja kunnon kisailulle, oli se sitten uintia, juoksua vai tappelua. Jos klaania on pakko puolustaa, naaras tuo kyntensä esiin ollakseen valmis vihollista vastaan.
Närhiturkki on todella energinen kissa, ja oikein auringonnousun aikainen aamupartio on hänen mielestään paras asia soturin elämässä. Energisyys näkyy myös Närhiturkin oppilasiässä, sillä hän ei millään malttaisi pysyä paikoillaan, vaan haluaisi päästä harjoittelemaan taisteluliikkeitä ja tutkimaan koko reviiriä pienintä hiekanjyvää kohden.
Enimmiltään Närhiturkki on hyvätapainen, rauhallinen ja iloinen, mutta kun hän suuttuu, hän suuttuu todella. Naaras huutaa ja pitää sen jälkeen joskus kuukausiakin kestäviä mykkäkouluja.

Vahvuudet ja heikkoudet:

+ Vahva
+Periksiantamaton

- Ei kovin notkea
-Ei osaa piilotella aluskasvillisuudessa kovin hyvin
-Joskus pikkuvihainen

Muuta:

Toiveet: Haluaisi vierelleen mukavan kumppanin ja pennun, jonka kasvattaa. Närhiturkki ei kuitenkaan jättäisi varapäällikön paikkaa jos sitä hänelle tarjottaisiin.

Vastaus:

Hyväksytty ^^ Hakemus on muuten hyvä, mutta sinne on eksynyt muutama kirjoitusvirhe, jotka korjaan ja lisäksi vaihdan tuon "tyttömäisen" "naarasmaiseksi", koska on kuitenkin kyse kissasta. (miks naarasmainen kuulostaa samaan aikaan niin oudolta ja söpöltä?? :D x3) Mestariksi Närhitassu saa Valkokynnen. Oikein lämpimästi tervetuloa mukaan! :3

- Johanna

Nimi: Uranus
Kotisivut: http://pixabay.com/fi/kissa-kotikissan-mieze-kissan-naama-3422439//

13.06.2018 09:23
Nettinimi: Uranus

Nimi: Koivutassu

Arvo: Soturioppilas

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö:Koivuläiskä on hyvin tavallinen mustavalkoinen kissa, jolla on kevytrakenteinen keho ja vähän lihaksia. Kollin melkein koko selkä on mustan peitossa, samaa mustaa esiintyy naamassa, se peittää päälaen, otsan ja korvat, puoliksi myös posket, sekä mustaa turkkia on myös hännässä ja hänen näkökulmastaan vasemmassa etutassussa. Koivuläiskän ulkonäkö saattaa olla kaikista normaalein, mutta mikä jokiklaanilaisessa pistää kirjaimellisesti silmään, on tämän silmät. Ne ovat keltaiset, hyvin terävät, pyöreät ja tunkeilevat. Yleensä pupillit ovat myös viiruina, mikä lisää kylmäkatseisuutta. Turkkiin takaisin mentäessä, se on aika lyhyttä, eikä täten mene takkuun. Vatsakarvat ovat hieman pidemmät. Jokiklaanilaisten tapaan turkki hylkii vettä jonkin verran, ja pohjavillojen ansiosta suojaa hiukan tuulelta. Koivuläiskä on sinänsä siunattu turkillaan, että viherlehtenä kollilla ei tule erityisen kuuma auringossa, mutta sitten kyllä kylmä lehtikatona.
Koivuläiskä on kooltaan keskikokoinen, ei suuri eikä pienikään, lihakset tuskin näkyvät turkin läpi. Kevytrakenteisuutta kyllä on, mutta tassut ovat ehkä ne ainoa asia, mitkä ovat vahvimmat kollissa. Hieman kolmiomainen pää luo hyvän yhdistelmän suurille korville, ja täten painottaa enemmän kasvoja. Kollin perusilme on hieman vihainen. Vaaleanpunainen kuono ja polkuanturat ovat pehmeät, ehkä eivät niin tärkeässä roolissa kollin ulkonäössä, mutta ne tuovat pehmeyttä tämän muuten karkeaan näköön. Koivuläiskän kynnet ovat normaalit pitkät, hieman kellertävät. Hampaat eivät ole puhtaimmasta päästä, villikissa kun hän on, mutta ne ovat tarpeeksi terävät. Koivuläiskän ulkonäkö on sekoitus voimaa ja keveyttä, vastakohtia mutta lopulta niistä muodostuu tasapainoinen ulkomuoto.

Luonne: oivuläiskä ei ole sieltä kiinnostavimmasta päästä. Hänen persoonansa on aika mitäänsanomaton, kolli ei tahdo tulla räikeästi esille saati olla huomion keskipisteenä. Siksi kolli mieluiten vain seuraa sivusta, kuuntelee ja tarkkailee. Jos Koivuläiskän pitäisi ottaa jostain vastuu, hän kiertäisi sen. Kollin kanssa keskusteleminen on pelkkää arvuuttelua, Koivuläiskä ei nimittäin paljoa itsestään kerro saati anna. Hän on siis mystinen, ehkä jopa kummallinen jossain määrin. Koivuläiskä ei kuitenkaan ole niin erikoinen. Hän vain ei osaa näyttää tunteitaan ja saattaa olla hyvin välinpitämätön. Jokiklaanilaisen mielessä liikkuu aina vähän kaikenlaista, hän keskittyy hyvin paljon ajatuksiinsa. Jos haluaa kollin ulkokuorta syvemmälle, täytyy luottamusta ja aikaa antaa. Koivuläiskällä on paljon viisaita ajatuksia, jotka vain odottavat jakamista. Ehkä kolli vain on hieman ujo tai vetäytyvä.

Vahvuudet ja heikkoudet:
+ vahvat jalat
+ hyvät uimataidot
+ hyvä kalojen pyydystämisessä

- kömpelö vaanija
- ei osaa juuri lainkaan kiipeillä
- ei osaa piiloutua hyvin

Muuta: Koivuläiskä on puhtaasti jokiklaanilainen. Hänen emonsa oli puhtaanvalkoinen naaras Kirvelinmarja, joka kuoli viheryskään Koivuläiskän ollessa pentu, ja hänen isänsä on jokiklaanilainen Harakkaturkki. Koivuläiskällä ei ole sisaruksia.

Toiveet: Koivuläiskä soturinimeksi. Leoparditurkki mestariksi.

Kuva: https://pixabay.com/fi/kissa-kotikissan-mieze-kissan-naama-3422439/


//Voikos Harakkaturkin lisätä Jokiklaaniin sotureihin?
Harakkaturkki - musta kolli, jolla on valkoinen läiskä kyljessä ja vihreät silmät.

Vastaus:

Hyväksytty on. ^^ Koivutassu kuulostaa kiinnostavalta hahmolta ja innolla odotan, että pääsen lukemaan tarinoitasi. :3 Mestariksesi saat toiveesi mukaisesti Leoparditurkin ja Harakkaturkki voidaan lisätä. Tervetuloa jälleen mukaan!

-Veera

Nimi: Ezmu

11.06.2018 16:22
Nettinimi-Ezmu
Nimi-Haihtuvatassu
Arvo-oppilas
Sukupuoli-naaras
nKlaani-Myrskyklaani
Ulkonäkö-Haihtuvatassun turkki on vaaleanharmaa ja siinä on valkoisia läikkiä. Hänellä on siniset silmät. Naaraan turkki on paksua. Hänen häntänsä on tuuhea. Naaraan nenä on vadelmanpunainen.
Luonne-Haihtuvatassu on hyvin ujo. Joskus tuntuu että naaras haihtuu ilmaan, kun on niin hiljainen. Hän uskoo Tähtiklaaniin koko sydämestään. Taistelussa hän ei ajattele vaan kynsii ja puree kaikkea eteen tulevaa. Hän on hyvä suunnittelija.
Vahvuudet ja heikkoudet-
+Saalistus
+Suunnitteleminen
-Ujous
-Taistelu

Vastaus:

Hakemuksessasi on kaikki tarvittava, eikä isoja virheitä, vaikka enemmänkin voisi kertoa ja kohtien välillä voisi selkeyden vuoksi olla pari enterin painallusta. Hakemuksesi on kuitenkin hyväksytty. ^^ Mestariksesi saat Pajuturkin. Tervetuloa mukaan! :3

-Veera

Nimi: Rere
Kotisivut: http://https://pixabay.com/fi/kissa-naaras-turkis-makrilli-1940487 /

09.06.2018 09:06
Nettinimi: Rere (tätä nimeä käytän ropeissa)

Nimi: Koivutassu

Arvo: Parantajaoppilas

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö:
Koivukuonon ruuminrakenne on kevyt ja laihakka. Kaula on pitkä kuin myös jalatkin. Häntä on noin 5 hiiren mittaa. Turkki on vettä imevä ja paksun pehmoinen. Turkin pohjaväri on kellertava jossa näkyy myös harmaita että oransseja laikkuja. Turkin päällä menee ruskeahtavat raidat päästä häntään. Koivuturkin silmät ovat keltaiset.

Luonne:
Naaraan luonne on vaihteleva. Välillä on niitä huonoja auringon kiertoja ja välillä hyviä. Koivukuono suuttuu hyvin herkästä. Mutta keskittyy aina arvoonsa. Hänen mielestään hän on paras. Sodissa hän keskittyy työhönsä eikä jaarittele. Vaikka olisikin vastapuolen kaveri. Naaras uskoo tähtiklaaniin enemän kuin mihinkään muuhun.

Vahvuudet ja heikoudet:
+ Nopeus
+ Osaa kiivetä seinää pitkin vähän matkaa.
+ Pitkät jalat
- Ei osaa uida paitsi hyvin pienesti
- Kiukustuu helposti
- Pelkää kaksijalkaisia

Kuva:
Kotisivut kohdassa!

Vastaus:

Hakemuksessasi on potentiaalia, mutta myös korjattavaa, minkä vuoksi en sitä ihan vielä hyväksy. Älä käsitä, että se olisi huono, vaan vähän hiomista vailla. :)

Laihakka ei käsittääkseni ole varsinainen sana, vaan saman asian voisi ilmaista selkeämmin esimerkiksi melko laiha. Luvut, jotka ovat alle kymmenen kirjoitetaan kirjakielessä kirjaimin. Yksi pilkku myös puuttui ja joitain lauseita olisi voinut yhdistää pää- ja sivulauseiksi. Pilkkusääntöjä löytyy netistä hakemalla tai meidän tarinakirjastamme löytyvistä kirjoitusohjeista. Ulkonäössä kerroit kuitenkin aika kattavasti ja tiivistetysti tietoa hahmostasi, mikä on iso plussa. ^^ Luonteessa vaihteleva on aika laaja käsite, joten sitä voisit avata hiukan. Vahvuuksia ja heikkouksia olit listannut hyvin ja uskon, että pienillä korjauksilla saat hakemuksestasi todella hyvän. :) Älä siis lannistu, sinulla on kuitenkin selvästi taitoa.

-Veera

Nimi: Inka r

08.06.2018 15:25
Nettinimi: Inka r

Nimi: Yötassu

Arvo: Soturioppilas

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Yötuuli on ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen ja keskikokoinen - jalat eivät ole liian pitkät, ruumis on solakka ja kaula on ylevä mutta ei liian kaareva tai pitkänomainen.
Naaraan karhea ja lyhyt turkki on pikimusta kuonosta pitkään tasapainon takaavaan häntään asti, lukuunottamatta valkeita karvoja kissan rinnassa. Pää on hieman pyöreähkö, ja jäänsiniset, kirkkaat silmät kruunaavat sitä vähän suipolla muodollaan. Korvat ovat sopivat. Viiksikarvat ovat valkeat, eivätkä kovin pitkät.
Yötuulen kynnet ovat vaaleat, pitkät ja terävät - erittäin sopivat kiipeämiseen siis.
Naaraalla on pentuna saatuja, pieniä nirhaumia kuonossa.

Luonne: Yötuuli on kylmänviileä naaras, jonka on helppo pysyä tyynenä tilanteessa kuin tilanteessa - innostukseen ja riemuun heittäytyminen on tuolle hieman vaikeaa. Vakava naaras ei naura usein, ja huumorintajua tuolta liikenee vain mustille ja sarkastisille jutuille. Touhukas kissa on reipas työskentelijä ja usein avulias.
Rauhallisuudestaan huolimatta Yötuulella saattaa olla henkilökohtaisissa asioissa yllättävän lyhyt pinna. Sanavalmis naaras keksii aina jotain takaisin pistettävää klaaninsa ulkopuolisille kissoille, mutta esimerkiksi läheisen ystävän solvaus saa tuon hämmentyneeksi ja joskus jopa syvästi loukkaantuneeksi.
Soturi on erittäin ylpeä tapaus, siitä ei ole kysymystäkään. Naaras ei helpolla lopeta, ja muiden laiskuus ja luovuttaminen voivat käydy tuon hermoille. Tuolloin kissa kääntyy ylemmän tahon, päällikön tai esimerkiksi häiriötekijän mestarin puoleen.
Yötuuli on erittäin älykäs ja viekas, strategisesti taitava, vaikkei muuten taistelukentällä loistakkaan.

Vahvuudet ja heikkoudet: 

+ ketterä ja kestävä

+ taidokas vaanija

+ vahvat takajalat

+ erittäin hyvä kiipeämään

- hämmentyy nopeasti avolla

- osaa uida, mutta erittäin huonosti

- erityisen huono taistelemaan isoja vastustajia vastaan


Muuta: 

Toiveet: Mestariksi Mustaraita, mutkikas ja hienosti päättyvä elämä, varapäälliköksi jos kerkeää.

Kuva: -

//en tiedä olenko tähän ihan tyytyväinen, taidot ruosteessa sen verran etten tiedä oliko ihan hyvä idea koskea Yön hahmoon niillä ^_^'No, tulipahan ainakin kokeiltua!
 


Vastaus:

Tervetuloa Remettreen, olet nyt virallisesti ensimmäinen liittyjä! :) Lisäilenkin hahmon heti. Tulee niin vahvasti vanhat muistot mieleen Yötuulesta (plus Mustaraita tuolla ;3).

- Johanna

Cool Blue Outer Glow Pointer
©2019 Remettre - suntuubi.com